Categorii

Despre Noi

Dacă îţi place să fii mereu în centrul atenţiei, iar monotonia nu are ce cauta în viaţa ta, atunci ai nimerit exact unde trebuia!

BijuteriiPlacate.ro este un magazin online, înfiintat în anul 2012, care vine în sprijinul femeilor sofisticate, sexy, energice si care vor sa fie remarcate si prin accesoriile purtate precum si barbatilor cu stil.

Gama de produse pe care o punem la dispozitia dumneavoastra este mereu în rândul noilor tendinte, uneori chiar cu un pas înaintea lor. Noi te ajutam sa îti completezi colectia de bijuterii de inox indiferent ca este vorba de o seara în club, o petrecere tematica sau un eveniment sofisticat.

Venim în sprijinul tau cu produse de calitate, la preturi avantajoase pe care le poti avea la tine acasa în doar 24-48 de ore.

Experienta capatata de-a lungul timpului ne-a ajutat sa ne îmbunatatim permanent gama de produse si oferte. Nu mai este nevoie sa îti dai ziua peste cap, umblând prin magazine, enervându-te în trafic sau suportând grosolania vânzatorilor. Îti oferim cel mai aproape magazin, chiar la tine acasa, unde te poti bucura de diversitatea si calitatea produselor disponibile, reduceri promotionale si timp nelimitat de decizie.

Incercam sa va impresionam in permanenta prin modernizarea constanta a site-ului si simplificarea lui in asa fel incat sa fie cat mai usor de folosit. Realizam ca sunt foarte multe alegeri pentru shopping online de pantofi in Romania  dar ne straduim sa oferim o experienta de cumparaturi online unica si speciala. Ne ajuta mult si produsele care sunt de cea mai buna calitate, o parte din modele neputand fi gasite decat pe site-ul nostru.

Noi cei de la BijuteriiPlacate.ro vom fi la dispozitia clientelor noastre tot timpul si ne bucuram ca in aceste vremuri mai grele din punct de vedere economic putem sa aducem bucuria frumosului in inima romancelor la preturi foarte accesibile.